Neem contact op:

Volg ons:

Bruiloft

Wat was ze prachtig. Wat een fijne ‘ja, ik wil!’ Wat een dag, wat een foto’s. Kippenvel: zo was het echt.

Voorpret

Onvergetelijk wordt het sowieso. Maar je bruiloft écht opnieuw beleven doe je met foto’s waar jullie unieke sfeer vanaf spat. Die ook de momenten laten zien die in de roes aan jullie voorbijgingen. In een vrijblijvend voorgesprek bespreken we jullie wensen en wat er allemaal mogelijk is aan stijlen, opmaak en pakketten.

De grote dag

Op de dag zelf ben ik steeds onopvallend in de buurt om herinneringen vast te leggen. Met gevoel voor sfeer en een getraind oog voor die ene blik, een gebaar dat alles zegt of een perfect getimede zonnestraal. Een geposeerde reportage of groepsfoto regisseer ik zo dat iedereen ontspannen zichzelf blijft. Want wat je later terug wilt zien, is júllie.

Nagenieten

Uit al die beelden kiezen we in overleg de beste. Ik laat voorbeelden zien van wat fotobewerking kan doen en maak een digitaal album. Jullie krijgen een sneak preview voor het gedrukt wordt en kunnen eventueel nog wijzigingen aanbrengen. Tot je ziet: ja, zó was het. De bewerkte foto’s ontvangen jullie digitaal en zijn volledig jullie eigendom.

Bekijk de foto's op Instagram!

Wij voeren zakelijke diensten uit voor o.a.: